Miten vaihtaa nimi tai sukunimi Pivoon?
Pivo-tiimi avatar
Tekijä: Pivo-tiimi
Päivitetty yli viikko sitten

Varmista ensin, että olet päivittänyt uuden nimesi pankkisi tietoihin.


Tämän jälkeen tunnistaudu Pivoon uudelleen näin:

  1. Paina Pivon kirjautumisnäkymässä Unohditko pääsykoodisi.

  2. Vahvista puhelinnumerosi, valitse itsellesi pääsykoodi ja hyväksy Pivon käyttöehdot.

  3. Tunnistaudu vahvasti pankkitunnuksillasi.

Jos kirjaudut Pivoon sormenjäljelläsi, paina ensin Kirjaudu pääsykoodilla -painiketta, jotta saat Unohditko pääsykoodisi -painikkeen esiin.

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vastasiko tämä kysymykseesi?