Kassoilla maksaminen
Voinko muuttaa Pivon asetuksia niin, että QR-koodimaksut vaativat erillisen hyväksynnän?
Voinko muuttaa Pivon asetuksia niin, että QR-koodimaksut vaativat erillisen hyväksynnän?
Pivo-tiimi avatar
Tekijä: Pivo-tiimi
Päivitetty yli viikko sitten

Kun maksat Pivon QR-koodilla opiskelijaravintolassa, maksu veloitetaan automaattisesti siltä maksuvälineeltä, jonka olet asettanut QR-kassamaksuissa käytettäväksi maksuvälineeksi. Ohjeet maksuvälineen vaihtamiseen löydät täältä.

Voit halutessasi muuttaa Pivon asetuksia niin, että sinun tulee hyväksyä jokainen tekemäsi QR-kassamaksu erikseen pyyhkäisemällä. Näin teet sen:

1. Avaa Pivo ja valitse päänäkymän yläreunasta profiilisi.

2. Valitse Asetukset.

3. Täppää päälle Vaadi hyväksyntä QR-kassamaksuissa.