Miten otan Pivon opiskelijakortin käyttöön?
Päivitetty yli viikko sitten

Voit ottaa Pivon opiskelijakortin käyttöön, kun olet ilmoittautunut läsnäolevaksi ja maksanut opiskelijajärjestösi jäsenmaksun.

Näin otat Pivon opiskelijakortin käyttöön:

1. Lataa Pivo puhelimeesi ja ota sovellus käyttöön seuraamalla Pivon ohjeita. Pivon käyttöönottoa varten tarvitset maksukorttisi tiedot ja verkkopankkitunnukset.

2. Valitse Pivon päänäkymästä Opiskelijakortti.

3. Hyväksy opiskelijakortin käyttöehdot, valitse koulutustasosi ja oppilaitoksesi ja seuraa Pivon ohjeita.

4. Lisää opiskelijakorttiin kuva Pivon ohjeiden avulla. Kuvan voit vaihtaa puolen vuoden välein.