Perustietoa Pivosta
Tunnistautuminen
Miksi minun pitää tunnistautua Pivoon uudelleen?
Päivitetty yli viikko sitten

Teknisistä syistä osa OP:n asiakkaista joutuu tunnistautumaan Pivoon uudelleen verkkopankkitunnuksilla. Kerromme tästä Pivon sisäisillä ilmoituksilla niille käyttäjille, joita se koskee.

Tunnistautuminen vie vain hetken.

Näin tunnistaudut Pivoon uudelleen

Paina Tunnistaudu-nappia saamastasi ilmoituksesta ja seuraa Pivon ohjeita tai toimi näin:

1. Paina Pivon kirjautumisnäkymässä Unohditko pääsykoodisi?

2. Saat tekstiviestinä vahvistuskoodin. Syötä koodi Pivoon.

3. Valitse itsellesi pääsykoodi ja hyväksy Pivon ehdot.

4. Tunnistaudu Pivoon verkkopankkitunnuksillasi.

Jos kirjaudut Pivoon sormenjäljelläsi, paina ensin Kirjaudu pääsykoodilla -painiketta, jotta saat Unohditko pääsykoodisi -painikkeen esiin.

Maksutietosi, ryhmäsi, mahdollinen opiskelijakorttisi tai muut tärkeät tietosi löytyvät Pivosta tunnistautumisen jälkeen eli niille ei tapahdu mitään.

Jäikö jokin mietityttämään? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.