Tunnistautuminen
Miten tunnistaudun Pivoon uudelleen?
Päivitetty yli viikko sitten

Silloin tällöin saatamme pyytää sinua tunnistautumaan Pivoon uudelleen verkkopankkitunnuksillasi.

Näin tunnistaudut Pivoon uudelleen:

1. Paina Pivon kirjautumisnäkymässä Unohditko pääsykoodisi?

2. Saat tekstiviestinä vahvistuskoodin. Syötä koodi Pivoon.

3. Valitse itsellesi pääsykoodi ja hyväksy Pivon ehdot.

4. Tunnistaudu Pivoon verkkopankkitunnuksillasi ja syötä pyydettäessä maksukorttisi tiedot.

Jos kirjaudut Pivoon sormenjäljelläsi, paina ensin Kirjaudu pääsykoodilla -painiketta, jotta saat Unohditko pääsykoodisi? -painikkeen esiin.

Jäikö jokin mietityttämään? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.