Voit tilata lähimaksuun tarvittavan mobiilikortin, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

• Sinulla on Pivon lähimaksamisen kanssa yhteensopiva Android-puhelin (Android 5.0 tai uudempi, jossa on NFC HCE -tuki).
  • Puhelimessasi on asennettuna uusin versio Pivosta.
  • Olet tunnistautunut Pivoon OPn verkkopankkitunnuksilla.
  • Pivossasi näkyy OPn Visa Debit, Visa Electron tai Visa-yhdistelmäkortti.
  • Olet täysi-ikäinen.
  • Puhelimesi ei ole rootattu (salaus purettu), kehittäjätila ei ole päällä eikä puhelimessasi ole asennettuna root-oikeuksia hyödyntäviä sovelluksia.