Käyttövaatimukset
Miksi Pivo ilmoittaa kehittäjätilasta?
Päivitetty yli viikko sitten

Pivon käyttö on estetty kehittäjätilassa, rootatuissa puhelimissa tai jos puhelimeesi on asennettu root-oikeuksia hyödyntäviä sovelluksia.

Esto juontaa juurensa yhteistyökumppaniemme (mm. Visa) turvallisuusvaatimuksista.

Pivo ilmoittaa kehittäjätilasta kaikissa näissä tapauksissa.

Kehittäjätila ja USB-viankorjaus
Jos puhelimesi kehittäjätila ja/tai USB-viankorjaus on päällä, et voi käyttää Pivoa.

Jos haluat käyttää Pivoa, sulje USB-viankorjaus ja/tai kehittäjätila ja käynnistä puhelin uudelleen.

Rootattu puhelin
Jos puhelimesi on rootattu, et voi käyttää Pivoa.

Jos haluat käyttää Pivoa, sinun tulee joko poistaa roottaus tai ottaa Pivo käyttöön toisessa puhelimessa.

Root-oikeuksia hyödyntävät sovellukset
Osa sovelluksista voi käyttää Androidin ns. root-oikeuksia. Tällaisia sovelluksia on lukuisia. Yksi suosituimmista root-oikeuksia hyödyntävistä sovelluksista on Greenify.

Jos haluat käyttää Pivoa, sinun tulee poistaa nämä sovellukset. Käynnistä tämän jälkeen puhelimesi uudelleen.