Miten poistan Pivon?
Päivitetty yli viikko sitten

Jos et enää halua käyttää Pivoa, voit poistaa Pivo-tunnuksesi menemällä Pivon asetuksiin ja valitsemalla Poista Pivo-tunnus. Tämän jälkeen voit poistaa sovelluksen puhelimestasi.

Pivo-tunnuksen poistaminen ei poista maksuhistoriaasi, eli jos haluat myöhemmin palata Pivon käyttäjäksi, se on vaivatonta.

Halutessasi voit myös pyytää asiakaspalveluamme tekemään poiston puolestasi.