CityShoppari on suosittu shoppailijan etukortti, jolla syöt, shoppailet ja matkailet alennettuun hintaan ympäri Suomen. Vuonna 2018 Pivon CityShopparista löytyy noin 1000 etua. Osa eduista on kertakäyttöisiä, osan voit käyttää useampaan otteeseen.

Kaikki Pivon käyttäjät voivat ottaa CityShoppari 2018 -edut maksutta käyttöönsä 21.11.2018 alkaen. Kampanja on voimassa 31.12.2018 asti.

Kuka voi ottaaa Pivon CityShopparin käyttöön?

Voit ottaa Pivon CityShopparin käyttöön, jos sinulla on

• Android- tai iOS-puhelin ja
  • Pivon uusin versio

Pivon CityShopparia voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat.

Miten saan CityShopparin Pivossa käyttöön?

Ota CityShoppari 2018 -edut käyttöön näin:

• Valitse Pivon päävalikosta Edut
  • Valitse CityShoppari 2018 -etuohjelma ja paina Ota etuohjelma käyttöön

Miten käytän edun?

Valitse haluamasi etu CityShoppari-etuohjelmasta.

• Jos kyseessä on kertakäyttöinen etu, paina "Käytä etu" ja näytä etua kassalle. Edun käyttöön on aikaa 5 minuuttia.
  • Jos kyseessä on jatkuva etu, näytä etukuponkia kassalle. Voit käyttää edun halutessasi uudelleen myöhemmin.
  • Jos kyseessä on verkkokauppaetu, paina edusta "Siirry verkkokauppaan" -painiketta ja toimi verkkokaupassa edun ohjeiden mukaan.