Pivosta löytyvät kaikki OPn omistaja-asiakkaan edut. Omistaja-asiakas voi seurata Pivosta kätevästi OP-bonuskertymäänsä sekä saamiaan alennuksia ja hyödyntää OPn omistaja-asiakkaiden valtakunnallisia ja paikallisia etuja. Lisäksi omistaja-asiakkaana saat Pivon CityShopparin ja sen liki 1000 etua maksutta käyttöösi 8.5.2018 alkaen.

Miten saan Omistaja-asiakkaan edut käyttöön Pivossa?

1. Lataa Pivo puhelimeesi iOS tai Android-sovelluskaupasta ja ota sovellus käyttöön puhelinnumerollasi sekä OPn verkkopalvelutunnuksilla. Teethän tunnistautumisen OP-valinnan kautta, ei Muut pankit -valinnan kautta. Tällöin Pivo tunnistaa automaattisesti, jos olet omistaja-asiakas
  2. Mene Pivossa osioon Edut
  3. Valitse Omistaja-asiakkaan edut

Ensimmäiseltä välilehdeltä löydät tiedot bonuskertymästäsi sekä saamistasi alennuksista. Toiselta välilehdeltä löydät paikallisen pankkisi sekä OP Ryhmän tarjoamat omistaja-asiakkaan edut.

Miten käytän jonkin omistaja-asiakkaan edun Pivossa?

1. Mene Pivossa osioon Edut -> Omistaja-asiakkaan edut
  2. Valitse välilehti Edut ja paina haluamaasi etua

Ohjeet edun lunastukseen vaihtelevat ja ohjeet löydät aina edun yhteydestä. Osa eduista on kertakäyttöisiä, osan voit käyttää useampaan otteeseen.

Miksei Pivossani näy paikallisia etuja?

Oma pankkisi ei luultavasti ole vielä lisännyt etuja Pivoon. Kannattaa vinkata asiasta suoraan pankillesi!

OPn omistaja-asiakkaat saavat CityShoppari 2018 -kortin maksutta Pivosta

OPn omistaja-asiakkaana saat CityShoppari-kortin Pivosta maksutta 8.5.2018 alkaen (norm. 9,90 €). Etu on voimassa vuoden 2018 loppuun asti.

Näin otat CityShopparin Pivossa käyttöön

1. Lataa Pivo puhelimeesi iOS- tai Android-sovelluskaupasta ja ota sovellus käyttöön puhelinnumerollasi sekä OPn verkkopalvelutunnuksilla. Teethän tunnistautumisen OP-valinnan kautta, ei Muut pankit -valinnan kautta. Tällöin Pivo tunnistaa automaattisesti, jos olet omistaja-asiakas.
  2. Mene Pivossa osioon Edut
  3. Valitse CityShoppari 2018 ja paina Jatka

Jos olet jo Pivon käyttäjä, mene Pivossa osioon Edut, valitse CityShoppari 2018 ja paina Jatka.

Säilyykö CityShoppari-korttini Pivossa, jos puhelinnumeroni tai puhelimeni vaihtuu?

Säilyy. Sinun täytyy vain ottaa Pivo käyttöön uudella puhelinnumerollasi tai puhelimellasi:

• Mene Pivon kirjautumisruutuun ja paina oikean yläkulman ?-nappia.
  • Tilaa aktivointikoodi uudella puhelinnumerollasi.
  • Liitä maksukorttisi Pivoon verkkopankkitunnuksillasi.
  • Mene Pivossa Edut-osioon, valitse CityShoppari 2018 ja paina Jatka.

Säilyykö CityShoppari-korttini Pivossa, jos pankkini vaihtuu?

CityShoppari-korttisi säilyy Pivossa, vaikka vaihtaisit omistaja-asiakkuutesi toiseen Osuuspankkiin. Pivo saa tiedon vaihdosta automaattisesti.

Voiko lapseni saada CityShopparin käyttöön maksutta?

Kyllä voi, jos muutama ehto täyttyy:

• Lapsesi on OPn omistaja-asiakas
  • Lapsellasi on omat OPn verkkopankkitunnukset

CityShoppari on saatavilla vain Pivossa, ei Pivo Juniorissa.