CityShoppari on Pivosta löytyvä palvelu, joka sisältää satoja etuja ja alennuksia. Osa eduista on kertakäyttöisiä, osan voit käyttää useampaan otteeseen.

CityShoppari 2020 maksaa Pivosta ostettuna 9,90 €. Osuuspankin omistaja-asiakkaille edut ovat maksuttomat. Pivoon täytyy olla tunnistautunut OP:n verkkopankkitunnuksilla jotta Pivo voi havaita omistaja-asiakkuutesi.

CityShoppari 2020 -jäsenedut ovat voimassa kalenterivuoden 2020 tai muun erikseen ilmoitetun ajan.

Kuka voi ottaa Pivon CityShopparin käyttöön?

Voit ottaa Pivon CityShopparin käyttöön, jos sinulla on

• Android- tai iOS-puhelin ja
  • Pivon uusin versio.

Pivon CityShopparia voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat.

Miten saan CityShopparin Pivossa käyttöön?

Etujen käyttöönotto vie vain hetken.

1. Kirjaudu Pivoon ja valitse Pivon päänäkymästä CityShoppari
  2. Paina Osta hintaan 9,90 € ja hyväksy maksu pyyhkäisemällä. Jos olet Osuuspankin omistaja-asiakas sinun ei tarvitse maksaa eduista: paina vain Ota käyttöön.

Miten käytän edun?

Avaa CityShoppari Pivossa ja valitse haluamasi etu Edut-välilehdeltä.

• Jos kyseessä on kertakäyttöinen etu, paina Käytä etu ja näytä etua kassalle. Edun käyttöön on aikaa 5 minuuttia.
  • Jos kyseessä on jatkuva etu, näytä etukuponkia kassalle. Voit käyttää edun halutessasi uudelleen myöhemmin.

Mitä tietoja CityShoppari saa minusta?

CityShoppari saa tietoonsa nimesi, sijaintisi sekä omistaja-asiakkuustietosi, jos olet Osuuspankin omistaja-asiakas. Lue lisää CityShopparin rekisteriselosteesta.