Kaikki kokoelmat
Turvallisuus ja tietosuoja
Tietosuoja
Miksi keräämme ja mihin käytämme henkilötietojasi?
Miksi keräämme ja mihin käytämme henkilötietojasi?
Pivo-tiimi avatar
Tekijä: Pivo-tiimi
Päivitetty yli viikko sitten

Käytämme henkilötietojasi, jotta voimme vastata pyyntöihisi ja kysymyksiisi, käsitellä tilauksiasi ja panna sopimuksiasi täytäntöön. Henkilötietojasi voidaan käyttää myös tuotteidemme, palveluidemme, asiakaspalvelumme sekä myyntimme ja markkinointimme kehittämiseen.

Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme tarjota ja kehittää yhä parempaa palvelua ja parempaa asiakaskokemusta. Käytämme henkilötietojasi päivittäisen asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi automatisoidessamme liiketoimintaprosessejamme sekä kehittäessämme uuden maksupalvelulain mukaisia palveluja. Tietojasi käytetään myös asiakasviestintään sekä lainsäädännöllisten velvoitteidemme täyttämiseen.

Henkilötietojen analysointi

Analysoimme henkilötietojasi muun muassa silloin, kun teemme tarpeellisia asiakas- ja riskiluokituksia.

Analysointi voi olla myös profilointia, jolloin tietojesi perusteella rakennetaan esimerkiksi ennustemalleja tai muuten ennakoidaan tarpeitasi ja sitä, miten toimit. Joissain tapauksissa profilointi perustuu lakiin, mutta teemme profilointia esimerkiksi myös voidaksemme tarjota sinulle entistä laadukkaampia ja yksilöidympiä tuotteita ja palveluita. 

Riskienhallinta ja velvoitteiden hoitaminen

Käytämme henkilötietojasi Pivo Wallet Oy:n riskienhallintaan sekä lainsäädännön ja viranomaisten määräyksiin ja ohjeisiin perustuvien velvoitteiden hoitamiseen, kuten käyttäjien tunnistamiseen ja tietoturvasta huolehtimiseen sekä väärinkäytösten ehkäisyyn ja tutkintaan.

Asiakasviestintä

Käytämme henkilötietojasi myös asiakasviestintään. Voimme lähettää sinulle tuotteitamme ja palveluitamme koskevia tiedotteita ja ilmoituksia tai käyttää tietojasi erilaisissa markkinointitarkoituksissa luvallasi tai kun se on suoraan lain nojalla sallittua. 

Lisäksi voimme käyttää henkilötietojasi myös suosittelemalla tai näyttämällä juuri sinulle kohdennettua sisältöä verkkopalveluissamme. Tämä voi sisältää Pivo Wallet Oy:n ja luotettavien kolmansien osapuolten sisältöjä.

Lain salliessa tai luvallasi voimme myös yhdistää tietyn tuotteen ja/tai palvelun yhteydessä kerättyjä tietoja muissa yhteyksissä kerättyihin tietoihin.

Lisätietoja henkilötietojen käytöstä saat tietosuojaselosteestamme.

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vastasiko tämä kysymykseesi?