Varmistathan aluksi, että olet kirjautunut Pivoon OP:n verkkopankkitunnuksilla. Mobiilivarmenteella tai muun pankin verkkopankkitunnuksilla kirjautuessa Pivon lähimaksua ei saa käyttöön.

Uudella kortilla täytyy tehdä ensimmäisenä maksu tai käteisnosto sirua ja pin-koodia käyttäen, jotta se aktivoituu käyttöön. Kortti tulee käytettäväksi jonkin aikaa maksun tekemisen jälkeen automaattisesti myös Pivoon, älä siis lisää kortin tietoja Pivoon manuaalisesti.

Kun kortti tulee käytettäväksi Pivoon, sen voi aktivoida myös lähimaksuun painamalla Pivon päänäkymässä olevaa “Pivo lähimaksu Ota käyttöön”-painiketta ja seuraamalla ohjeita.