Pivon lähimaksun käyttöönotto tehdään Pivossa, ja se vie vain hetken.

1. Avaa Pivo.
  2. Valitse Pivon päänäkymästä "Ota käyttöön Pivon lähimaksu".
  3. Liitä haluamasi maksukortti Pivon lähimaksuun seuraamalla Pivon ohjeita. Pivo opastaa sinut loppuun asti.

Vinkkejä lähimaksun käyttöönottoon:

• Ennen ensimmäisen maksun tekoa varmista, että puhelimessasi on NFC päällä ja Pivo on asetettu puhelimesi oletusmaksusovellukseksi tai valittu kohtaan "Tap and Pay".
  • Aktivoi kotinäytöltä maksaminen. Tällöin sinun ei tarvitse kirjautua Pivoon, jotta voit maksaa. Pelkkä puhelimen näyttölukituksen avaus riittää.
  • Voit liittää K-Plussa-korttisi Pivon lähimaksuun jo käyttöönoton yhteydessä tai myöhemmin Pivon asetuksista.
  • Jos sinulla on OP-Visa Credit/Debit -yhdistelmäkortti, voit valita kumman puolen liität lähimaksuun.