Jos tekemäsi maksun tila on Lähetetty, maksu on lähtenyt eteenpäin ja sitä ei voi perua.

Jos tekemäsi maksun tila on Odottaa, voit perua maksun Peru maksu -painikkeesta.

Lähetitkö maksun väärään numeroon?

Jos lähetit maksun vahingossa väärään numeroon, jonka omistajalla on Pivo tai jokin muu Siirto-sovellus käytössä, hän saa lähettämäsi maksun.

Jos lähetit maksun väärälle henkilölle, sinun tulee itse olla yhteydessä kyseiseen henkilöön ja sopia rahojen palauttamisesta. Pivo tai pankkisi ei voi valitettavasti palauttaa rahoja sinulle.