Voit tällä hetkellä käyttää QR-koodia Pivon kaverimaksujen lähettämiseen tai vastaanottamiseen ilman puhelinnumeroa.

Lähettääksesi maksun, lue oman Pivosi QR-koodilukijalla maksun vastaanottajan Pivosta löytyvä QR-koodi. Pivo tunnistaa käyttäjän ja voit jatkaa maksun tekemistä lisäämällä summan sekä halutessasi liittää maksuun mukaan viestin ja/tai kuvan.

Vastaanottaaksesi maksun, näytä QR-koodiasi maksun lähettäjälle, joka voi lukea sen omalla Pivollaan.