Muuta hyödyllistä perustietoa
Miten kytken Pivon korttimaksuilmoitukset pois päältä?

OP:n asiakkaiden korttimaksuilmoituksien hallinta tapahtuu eri tavoin laitteen käyttöjärjestelmästä riippuen.

Pivo-tiimi avatar
Tekijä: Pivo-tiimi
Päivitetty yli viikko sitten

OP:n asiakkaat voivat valita haluavatko he korttimaksuista ilmoituksia Pivosta. Korttimaksuilmoituksien hallinta tapahtuu eri tavoin laitteen käyttöjärjestelmästä riippuen.

Näin otat Pivon korttimaksuilmoitukset pois päältä Android-käyttöjärjestelmissä:

1. Avaa Pivo ja valitse profiilistasi Asetukset

2. Valitse Ilmoitukset

3. Laita korttimaksuilmoitukset päälle/pois päältä joko suoraan Pivosta (Android 7.0 tai varhaisempi) tai puhelimen asetuksista (Android 8.0 tai uudempi)

Näin otat Pivon korttimaksuilmoitukset pois päältä iOS-käyttöjärjestelmissä:

1. Varmista, että Pivon ilmoitukset ovat sallittu puhelimen asetuksissa

2. Avaa Pivo ja valitse profiilistasi Asetukset

3. Valitse Ilmoitukset

4. Laita korttimaksuilmoitukset päälle/pois päältä