Jos poistut tai sinut poistetaan ryhmästä, ryhmä häviää myös Pivon päänäkymästä.

Ryhmä poistuu Pivon päänäkymästä myös, jos siinä ei ole ollut toimintaa kolmeen kuukauteen.

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?