Kuka tahansa ryhmän jäsen voi milloin tahansa muokata ryhmän jäseniä.

Ryhmän jäseniä voi muokata painamalla ryhmän yläreunassa näkyvää plus-merkkiä ja lisäämällä tai poistamalla haluamansa jäsenen.

Jos lisäät ryhmään jäsenen sen jälkeen, kun ryhmään on jo lisätty kuluja, uutta jäsentä ei automaattisesti lisätä osallistujaksi olemassa oleviin kuluihin.

Jos poistat ryhmästä jäsenen, joka on lisännyt ryhmään kuluja tai joka on osallistujana jossain kulussa, hänen lisäämänsä kulut poistetaan ja hänen osuutensa kuluista hylätään.

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?