Jokainen ryhmän jäsen voi muokata itse lisäämiään kuluja niin kauan, kunnes vähintään yksi osallistuja on maksanut oman osuutensa kulusta. Jos osuuksia on maksettu, kulua ei voi enää muokata.

Voit muokata kulua ryhmässä avaamalla sen ja painamalla Muokkaa.

Vastaavasti jokainen ryhmän jäsen voi poistaa itse lisäämiään kuluja. Kuluja voi poistaa myös sen jälkeen, kun osuuksia on maksettu. Huomioithan kuitenkin, että maksetut osuudet eivät palaudu maksajille automaattisesti kulun poiston yhteydessä.

Voit poistaa kulun ryhmästä avaamalla sen ja painamalla Poista.

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?