Kyllä. Voit hylätä kulun avaamalla sen ja painamalla Hylkää. Huomioithan, että jäljelle jäävää osuutta ei kuitenkaan automaattisesti jaeta uudelleen jäsenten kesken, vaan kulu tulisi poistaa ja luoda uudelleen.

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?