Voit poistua ryhmästä milloin tahansa painamalla ryhmän oikean yläreunan kolmea pistettä ja valitsemalla Poistu ryhmästä.

Huomioithan, että jos poistut ryhmästä, lisäämäsi kulut poistetaan automaattisesti ja maksamattomat osuutesi hylätään. Nimesi jää kuitenkin näkyviin muille jäsenille kulujen yhteenvetonäkymään.

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?