Jos poistat Pivo-tunnuksesi, sinut poistetaan ryhmän/ryhmien jäsenistä, avoimet osuutesi kaikista ryhmien kuluista hylätään ja ryhmiin lisäämäsi kulut poistetaan, jos niissä on vielä maksamattomia osuuksia.

Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?