Pivon lähimaksu katosi Pivosta. Miksi?
Päivitetty yli viikko sitten

Pivon lähimaksu poistui käytöstä Pivon Android-versiossa 3.15.1, joka julkaistiin 18.5.2022.

Jatkossa keskitymme kehittämään mobiilimaksuominaisuuksia, jotka ovat saatavilla kaikkien pankkien asiakkaille.

OP:n asiakkaana voit ottaa käyttöösi Google Payn OP-mobiilissa. Google Payn käyttäjänä sinun tulee olla vähintään 16-vuotias.

Jäikö jokin mietityttämään? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme - autamme mielellämme!