Voit koska tahansa poistaa Pivo-tunnuksesi menemällä Pivon asetuksiin ja valitsemalla Poista Pivo-tunnus

Pivo-tunnuksen poisto poistaa kaikki tietosi, mukaan lukien maksu- ja kulutushistoriasi. Tietoja ei voi palauttaa.

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyytää tunnuksesi poistoa.


Etkö löytänyt ratkaisua ongelmaasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?