Kyllä. Kaikkiin Pivolla tehtäviin maksuihin (lähimaksu, kaverille maksaminen tai verkkomaksu) pätevät Pivon omien turvarajojen lisäksi kortteihisi ja tileihisi liitetyt turvarajat. 

Lähimaksaminen Pivolla

Lähimaksaminen Pivolla on yhtä turvallista kuin fyysisellä maksukortilla. Lähimaksamista voidaan pitää myös perinteistä korttimaksua turvallisempana siksi, ettei PIN-koodia tarvitse syöttää korttipäätteeseen eikä koodia voida näin saada selville maksutilanteessa. Lähimaksaminen puhelimella on lisäksi suojattu Pivon tunnusluvulla tai puhelimen pääsykoodilla. 

Kaverille maksaminen Pivolla

Pivolla kavereille tehtävien maksujen määrää on rajoitettu. Yksi henkilö voi tehdä Pivo-maksuja enintään 500 € vuorokaudessa ja 15 000 € vuodessa. 

Verkossa maksaminen Pivolla

Verkkokaupoissa maksettaessa maksu peruuntuu automaattisesti 30 minuutin kuluttua, mikäli et hyväksy sitä Pivossasi. Maksukorttitietojasi ei koskaan välitetä verkkokaupalle, vaan ne ovat turvallisesti tallessa Pivolla. Kauppa saa tietoon vain, että maksu on hyväksytty. Älä hyväksy maksuja, joita et tiedä aloittaneesi. Voit perua maksun Pivosta. Jos kuitenkin epähuomiossa hyväksyit maksun, ole yhteydessä Pivon asiakaspalveluun, jotta tilanne voidaan selvittää.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?