Pivon CityShopparista saat satoja etua ja alennusta, joilla syöt ja shoppailet alehintaan ympäri Suomen. Edut sisältävät sekä kertakäyttöisiä etuja että etuja, joita voit käyttää useampaan otteeseen.

Vuonna 2019 Pivon CityShopparista löytyy noin 1000 etua ja mukana on noin 2700 yritystä.

Osuuspankin omistaja-asiakkaat saavat Pivon CityShoppari-edut ilmaiseksi käyttöönsä myös vuonna 2019.

Kuka voi ottaa Pivon CityShopparin käyttöön?

Voit ottaa Pivon CityShopparin käyttöön, jos sinulla on

• Android- tai iOS-puhelin ja
  • Pivon uusin versio

Pivon CityShopparia voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat.

Miten saan CityShopparin Pivossa käyttöön?

Etujen käyttöönotto vie vain hetken.

iPhone:

1. Valitse Pivon päänäkymästä CityShoppari
2.
Paina Osta hintaan 9,90 € tai Ota käyttöön, jos olet Osuuspankin omistaja-asiakas

Android:

1.  Valitse Pivon päänäkymästä Edut
  2. Valitse CityShoppari 2019 -etuohjelma ja paina Ota etuohjelma käyttöön
  3. Hyväksy etuohjelman maksu pyyhkäisemällä

Miten käytän edun?

Valitse haluamasi etu CityShoppari-etuohjelmasta.

• Jos kyseessä on kertakäyttöinen etu, paina Käytä etu ja näytä etua kassalle. Edun käyttöön on aikaa 5 minuuttia.
  • Jos kyseessä on jatkuva etu, näytä etukuponkia kassalle. Voit käyttää edun halutessasi uudelleen myöhemmin.
  • Jos kyseessä on verkkokauppaetu, paina Siirry verkkokauppaan ja toimi verkkokaupassa edun ohjeiden mukaan.

Mitä tietoja CityShoppari saa minusta?

CityShoppari saa tietoonsa nimesi, sijaintisi sekä omistaja-asiakkuustietosi, jos olet Osuuspankin omistaja-asiakas. Lue lisää CityShopparin rekisteriselosteesta.