Jos sinulla ei vielä ole OP-Visa Debit Mobiili -korttia, voit liittää K-Plussa-kortin mobiilikorttiisi tilauksen yhteydessä valitsemalla kohdan ”Liitä K-Plussa-kortti”. Jos sinulla on jo OP-Visa Debit Mobiili käytössäsi, voit liittää K-Plussa-kortin siihen Pivon asetuksista (Pivon päävalikko -> Asetukset -> Maksukortit -> OP-Visa Debit Mobiili).

Voit liittää Pivoon myös K-Plussa-rinnakkaiskorttisi. Väliaikaista Plussa-korttia ei kuitenkaan voi käyttää Pivon kautta. Jos sinulla ei vielä ole K-Plussa -korttia, voit tilata sen osoitteesta plussa.com.

Mikäli K-Plussa -kortin liittäminen ei onnistu, tarkista ensin että näppäilit kortin tiedot (nimesi ja Plussa-kortin numero) oikein. Jos liittäminen ei vieläkään onnistu, ole yhteydessä K-Plussan asiakaspalveluun (plussa@kesko.fi tai puh. 010 198 604 , ma–pe 9–21 ja la 10–15, puhelun hinta on pvm tai mpm).

K-Plussa-kortin liitoksen voit poistaa Pivon asetuksista.