Pivo Juniorin avulla lapsen on helppo tarkistaa tilinsä saldo missä ja milloin vain ilman verkkopalvelutunnuksia, automaatilla käyntiä tai vanhempien apua.

Sovellus näyttää lapsen tilin saldon kehityksen ja ennustaa tulevaa saldoa helposti ymmärrettävässä visuaalisessa muodossa. Lisäksi lapsen kulutustiedot jaetaan automaattisesti kulutuspalloihin (esim. vaatteet, kaupat ja ostokset), joiden avulla lapsi voi seurata, mihin rahaa kuluu, ja oppia näin hahmottamaan omia kulutustottumuksiaan.

Pivo Juniorilla ei voi lähettää eikä vastaanottaa maksuja.