Kaikkien pankkien asiakkaat voivat maksaa verkko-ostoksia Pivolla jo tuhansissa suomalaisissa verkkokaupoissa.

Voit maksaa Pivolla, jos verkkokaupan maksutavoista löytyy Pivo. Pivo-maksutavan tunnistat turkoosista Pivo-logosta muiden maksutapojen yhteydessä.

Voit myös hakea Pivon maksuaikaa ja maksaa ostokset myöhemmin korottomalla maksuajalla.

Miksi minun kannattaa maksaa Pivolla verkossa?

Pivolla maksaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista:

• Sinun ei tarvitse syöttää pankki- tai luottokorttitietojasi verkkokauppaan, vaan maksu hyväksytään Pivossa yhdellä pyyhkäisyllä.
  • Kun maksat Pivolla verkossa, sinun ei koskaan tarvitse luovuttaa verkkopankkitunnuksiasi tai luottokorttisi tietoja verkkokaupalle. Tietosi ovat turvallisesti tallessa Pivossa. Kauppa saa tietoon vain, että maksu on hyväksytty.
  • Voit hakea myös Pivon maksuaikaa ostoksillesi ja maksaa ne myöhemmin korottomalla maksuajalla.

Miten maksu tapahtuu?

Voit tehdä ostoksesi millä tahansa laitteella.

Jos teit ostokset puhelimella:

1. Valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi Pivo
  2. Avaa Pivo, valitse maksuväline ja hyväksy maksu pyyhkäisemällä

Jos teit ostokset tietokoneella:

1. Valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi Pivo
  2. Syötä Pivossa käyttämäsi puhelinnumero aukeavalle sivulle
  3. Avaa Pivo, valitse maksuväline ja hyväksy maksu pyyhkäisemällä

Mitä tarvitsen, jotta voin maksaa Pivolla verkkokaupassa?

Tarvitset vain Pivon, johon olet liittänyt jonkin maksuvälineen verkkopankkitunnuksillasi.

Maksaako Pivolla verkossa maksaminen?

Kun maksat Pivolla verkossa, voit valita ennen maksun hyväksymistä, miltä maksuvälineeltä maksu veloitetaan.

Jos valitset maksuvälineeksi kortin tai tilin, sinulle ei tule mitään lisäkuluja.

Jos olet hakenut Pivon maksuaikaa ja päätät maksaa ostokset sillä, sovelletaan maksuun seuraavia ehtoja:

• Keskimääräinen koroton aika: 44 pv
  • Nimellinen vuosikorko: 12 %
  • Tilinhoitomaksu: 4,95 €/laskutuskausi
  • Todellinen vuosikorko 1000,00 €:n luotolle 23,41 %

Korkoa ei tule maksettavaksi, mikäli maksat laskun kerralla.

Tilinhoitomaksu veloitetaan vain, jos olet käyttänyt luottoa eli joko ostanut Pivon maksuajalla kuluvan laskutuskauden aikana tai maksat laskua osissa.

Esimerkiksi: Jos maksuaika on 12 kuukautta, 1 000,00 € luoton todellinen vuosikorko on 23,41 %, kun luoton nimellinen vuosikorko on 12,00 % ja tilinhoitomaksu 4,95 €/laskutuskausi. Maksettava kokonaismäärä on 1 124,53 €, josta luottokustannusten osuus on 124,53 €.

Onko Pivolla maksaminen turvallista?

Kyllä on. Turvallisuus on meille ykkösasia ja olemme varmistaneet sen monin eri tavoin. Tässä muutamia esimerkkejä:

• Kun maksat Pivolla verkossa, sinun ei koskaan tarvitse luovuttaa verkkopankkitunnuksiasi tai luottokorttisi tietoja verkkokaupalle. Tietosi ovat turvallisesti tallessa Pivossa. Kauppa saa tietoon vain, että maksu on hyväksytty.
  • Pivoon kirjaudutaan itse valitsemallasi pääsykoodilla. Jos pääsykoodin näppäilee väärin liian monta kertaa, Pivo lukkiutuu.