Pivolla voit maksaa jo yli 5000 suomalaisessa verkkokaupassa. Pivo-maksutapaa voi verrata muihin verkkokaupasta löytyviin maksutapoihin (esim. verkkopankki tai luottokortti), mutta Pivolla verkko-ostosten maksaminen sujuu ilman avainlukulistaa tai maksukortin tietojen syöttämistä verkkokaupan sivuille. Voit myös hakea Pivon maksuaikaa ja maksaa ostokset myöhemmin korottomalla maksuajalla.

Pivolla voit maksaa verkkokaupassa, jos verkkokaupan maksutavoista löytyy Pivo. 

Mitä tarvitsen, jotta voin maksaa Pivolla verkkokaupassa?

Tarvitset puhelimen, johon on asennettu Pivo tai jokin muu Siirtoa tukeva maksusovellus (OP-mobiili, Nordean Siirto tai S-mobiili). Lisäksi käyttämässäsi sovelluksessa tulee olla maksut aktivoituna. Pivossa aktivoit maksut näin

Voit tehdä ostoksesi millä tahansa päätelaitteella, minkä jälkeen saat puhelimeesi push-ilmoituksen, jonka avaamalla pääset hyväksymään maksun.  

Voivatko kaikkien pankkien asiakkaat maksaa Pivolla verkkokaupassa?

Kyllä. Voit maksaa Pivolla verkossa, jos sinulla on Pivo tai jokin muu Siirto-sovellus käytössä.

  • OPn asiakas voi hyväksyä maksun Pivolla tai OP-mobiililla
  • Nordean asiakas voi hyväksyä maksun Pivolla tai Nordea Siirrolla
  • S-pankin asiakas voi hyväksyä maksun Pivolla tai S-mobiililla
  • Muiden pankkien asiakkaat voivat hyväksyä maksun Pivolla

Maksaako Pivolla verkossa maksaminen?

Kun maksat Pivolla verkossa, voit valita ennen maksun hyväksymistä, miltä kortilta tai tililtä maksu veloitetaan. 

Jos valitset veloituskohteeksi kortin tai tilin, sinulle ei koidu lisäkuluja. 

Jos olet hakenut Pivon maksuaikaa ja päätät maksaa ostokset sillä, sovelletaan maksuun seuraavia ehtoja:

  • Keskimääräinen koroton aika: 44 pv
  • Nimellinen vuosikorko: 12 %
  • Tilinhoitomaksu: 4,95 €/laskutuskausi
  • Todellinen vuosikorko 1000,00 €:n luotolle 23,41 %

Korkoa ei tule maksettavaksi, mikäli maksat laskun kerralla. 

Tilinhoitomaksu veloitetaan vain, jos olet käyttänyt luottoa eli joko ostanut Pivon maksuajalla kuluvan laskutuskauden aikana tai maksat laskua osissa.

Esimerkiksi: Jos maksuaika on 12 kuukautta, 1 000,00 € luoton todellinen vuosikorko on 23,41 %, kun luoton nimellinen vuosikorko on 12,00 % ja tilinhoitomaksu 4,95 €/laskutuskausi. Maksettava kokonaismäärä on 1 124,53 €, josta luottokustannusten osuus on 124,53 €.  

Onko Pivolla maksaminen turvallista?  

Kyllä on. Pivolla maksaessa sinun ei tarvitse luovuttaa verkkopankkitunnuksiasi tai luottokortin tietojasi verkkokaupalle. Pivoon liitetyt maksukorttitietosi ovat turvallisesti tallessa Pivossa, eikä Pivo luovuta tietoja eteenpäin. Kauppa saa tietoon vain, että maksu on hyväksytty.   

Lisäksi Pivo on aina suojattu pääsykoodilla, joka voi olla joko sormenjälkesi tai nelinumeroinen numerosarja. Älä hyväksy maksuja, joita et tiedä tehneesi. Jos kuitenkin epähuomiossa hyväksyit maksun, ole yhteydessä Pivon asiakaspalveluun, jotta tilanne voidaan selvittää. 

Mikäli puhelimesi katoaa tai se varastetaan, ota välittömästi yhteyttä oman pankkisi kortinsulkupalveluun ja sulje kaikki Pivoon tai muuhun Siirto-sovellukseen liittämäsi kortit.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?