Pivo pyytää oikeutta käyttää useita toimintoja puhelimessasi, jotta käyttökokemuksesi olisi paras mahdollinen ja saisit kaiken hyödyn irti Pivostasi. Pivo pyytää puhelinmallistasi riippuen eri oikeuksia:

Android:

• Kamera: Pivo pyytää lupaa käyttää kameraa, jotta voit ottaa kuvan Pivo-maksun yhteyteen, taustakuvan budjetillesi tai kuvan opiskelijakorttiisi.
  • Kuvat: Pivo pyytää lupaa käyttää kuviasi, jotta voit valita kuvan Pivo-maksullesi, budjetillesi tai opiskelijakorttiisi.
  • Sijainti: Pivo pyytää lupaa käyttää sijaintiasi, jotta se voi näyttää sinua lähinnäolevat toimipisteet ja edut.
  • Yhteystiedot: Pivo pyytää lupaa tarkastella yhteystietojasi, jotta voit siirtää Pivolla rahaa kaverillesi puhelinnumeron perusteella.
  • Viestit: Pivo pyytää lupaa tarkastella tekstiviestejäsi, jotta se voi poimia sovelluksen aktivointikoodin suoraan saamastasi tekstiviestistä käyttöönoton yhteydessä, eikä sinun tarvitse näppäillä sitä erikseen.

iOS:

• Kamera: Pivo pyytää lupaa käyttää kameraa, jotta voit ottaa kuvan Pivo-maksun yhteyteen, taustakuvan budjetillesi tai kuvan opiskelijakorttiin.
  • Kuvat: Pivo pyytää lupaa käyttää kuviasi, jotta voit valita olemassa olevan kuvan Pivo-maksullesi, budjetillesi tai opiskelijakorttiisi.
  • Sijainti: Pivo pyytää lupaa käyttää sijaintiasi, jotta se voi näyttää sinua lähinnä olevat toimipisteet ja edut.
  • Ilmoitukset: Pivo pyytää lupaa lähettää ilmoituksia, jotta se voi ilmoittaamaksutapahtumista.
  • Yhteystiedot: Pivo pyytää lupaa tarkastella yhteystietojasi, jotta voit siirtää Pivolla rahaa kaverillesi puhelinnumeron perusteella.

Windows Phone:

• Puhelin: Pivo pyytä lupaa käyttää soittotoimintoa, jotta voit halutessasi soittaa suoraan Pivosta valitsemaasi kauppaan.
  • Kartat: Pivo pyytää lupaa käyttää karttoja, jotta kauppojen sijainnit voidaan näyttää tarkasti.
  • Sijainti: Pivo pyytää lupaa käyttää sijaintiasi, jotta se voi näyttää sinua lähinnä olevat toimipisteet ja edut.
  • Puhelimen identiteetti: Pivo pyytää lupaa käyttää puhelimesi identiteettiä, jotta yksilöllinen tunnistautuminen on mahdollista.
  • Datapalvelut: Pivo pyytää lupaa käyttää dataa verkkokutsuja varten.
  • Ilmoitukset: Pivo pyytää lupaa lähettää ilmoituksia, jotta se voi ilmoittaa maksutapahtumista.
  • Selain: Pivo pyytää lupaa käyttää selainta, koska joissakin etuohjelmissa on selaimessa näytettävää sisältöä.
  • Yhteystiedot: Pivo pyytää lupaa tarkastella yhteystietojasi, jotta voit siirtää Pivolla rahaa kaverillesi puhelinnumeron perusteella.