Pivo pyytää erilaisia oikeuksia, jotta käyttökokemuksesi olisi paras mahdollinen ja jotta saat kaiken hyödyn irti sovelluksesta.

Alla on kerrottu, mitä oikeuksia Pivo pyytää ja miksi. Oikeuksia ei käytetä muihin kuin alla mainittuihin tarkoituksiin.

Android:

• Kamera: Pivo pyytää lupaa käyttää kameraa, jotta voit ottaa kuvan maksun yhteyteen, taustakuvan budjetillesi tai kuvan opiskelijakorttiisi.
  • Tallennustila: Pivo pyytää lupaa käyttää kuviasi, jotta voit valita puhelimesi galleriasta kuvan maksuusi, budjettiisi tai opiskelijakorttiisi.
  • Sijainti: Pivo pyytää lupaa käyttää sijaintiasi, jotta se voi näyttää sinua lähinnä olevat yritykset ja edut.
  • Kontaktit: Pivo pyytää lupaa tarkastella yhteystietojasi, jotta voit lähettää rahaa puhelimesi yhteystiedoille.

iOS:

• Kamera: Pivo pyytää lupaa käyttää kameraa, jotta voit ottaa kuvan maksun yhteyteen, taustakuvan budjetillesi tai kuvan opiskelijakorttiin.
  • Kuvat: Pivo pyytää lupaa käyttää kuviasi, jotta voit valita puhelimesi galleriasta kuvan maksuusi, profiiliisi tai opiskelijakorttiisi.
  • Sijainti: Pivo pyytää lupaa käyttää sijaintiasi, jotta Pivon palvelut toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.
  • Yhteystiedot: Pivo pyytää lupaa tarkastella yhteystietojasi, jotta voit lähettää rahaa puhelimesi yhteystiedoille.
  • Ilmoitukset: Pivo pyytää lupaa lähettää ilmoituksia, jotta se voi ilmoittaa maksutapahtumista.